Abonnement shop

abonnements løsning

Har du brug for en professionel platform til din medlemsbaserede onlineforretning?

Uanset om du skal sælge et eller ti forskellige abonnementer i din webshop, så bygger jeg løsningen der passer passer til din forretningsmodel. Dine kunder vil opleve et intuitivt og brugervenligt set-up, hvor det visuelle bakkes op af velovervejede tekniske features. 

Din nye abonnements webshop opbygges i et effektivt og brugervenligt system, som gør det let for dig at håndtere ordrer, betaling og forsendelse. Du får med andre ord en køreklar løsning, som ikke stiller krav til dine IT-færdigheder.

Processen

Planlægning

I første omgang tager vi en snak om hvad det er for en abonnementsmodel du ønsker at køre på din webshop. Du kommer ligeledes med dine ønsker for både features samt det visuelle udtryk. Hvis du har brug for hjælp til tekstforfatning, fotografering, planlægger vi også denne del. Sammen finder vi ud af hvordan vi får din nye abonnement shop til at stå knivskarpt, så dine abonnenter får den bedst mulige shoppingoplevelse. 

Design & udvikling

Ud fra vores snak i første fase laver jeg et udkast til din nye abonnements webshop. Jeg tager højde for dine ønsker og designer samtdigt med henblik på, at konvertere flest mulige af dine besøgende til faste abonnenter. Udkastet er ikke blot et visuelt mock-up,  men derimod en fuld funktionel udgave, så du har mulighed for at teste brugervenligheden og de forskellige features.

Levering

Når både design og features spiller nøjagtigt som du ønsker, giver du mig en endelig godkendelse. Herefter kan vi ansøge om betalingsløsning. I denne fase sørger jeg også for, at teste alle shoppens funktionaliteter og rette eventuelle uoverensstemmelser. Når alt er testet og virker 100% som det skal, er vi klar til at byde dine nye abonnenter velkommen. Her viser jeg dig selvfølgelig også hvordan du håndterer nye abonnementsordrer, betalinger og eventuelle forsendelser.

Hvad får du med en køreklar abonnements webshop?

Hos mig får du en skræddersyet løsning, som står knivskarpt – både når det gælder design og features. Din nye abonnementsløsning bygges op i et gennemtestet og solidt system, som let kan udvides i takt med at din forretning vokser og du får brug for nye funktioner. Du får en løsning, som er let at vedligeholde og opdatere. En abonnementsløsning består af en masse “recurring payments”, idet kundernes betaling sker gentagne gange. Jeg sætter det op, så betalingen sker automatisk – på den måde er du sikret, at kunderne bliver trukket det rette beløb på det ønskede tidspunkt. Den daglige ordrehåndtering er i høj grad automatiseret, så du heller ikke skal spilde tid på langsommelige og komplicerede processer hver gang du skal sende en ordre afsted.

Shopløsningen skræddersyes til din forretning, så du ikke betaler for hverken mere eller mindre end du har brug for. 

Det siger mine kunder

“Jeg var på udkig efter en webdesigner, der kunne trylle mit gamle portfoliosite om til noget, jeg kunne vise kunderne – og jeg blev ikke skuffet. Mette lyttede til mine behov og finpudsede et nyt site fra scratch med alt fra animationer til visuelt univers og professionelle detaljer, der står helt skarpt. Jeg kan kun anbefale alle der er på udkig efter en god websitedesigner at vælge Inno web. Hvis jeg kunne give 6 stjerner, havde hun fået det. Fantastisk arbejde, meget dygtig webdesigner.”

– Camilla Dannevig Hansen, Selvstændig copywriter

“Vi er så glade for at have valgt Mette og føler hun er en del af teamet. Hun har både hjulpet os med opsætningen af vores webshop og designet vores logo og vare labels. Top professionel og dygtig. Lytter til vores ønsker, men kommer også selv med gode indspark. Hurtig og super service minded betjening.”

– Jens og Anne, Indehavere, GrønHund

mette gier larsen

Med hundredevis af projekter i baggagen ved jeg at min strategi, indstilling og tilgang virker - både når det gælder produkt og samarbejde.