Få en professionel abonnements løsning til din webshop

Få en komplet køreklar og skræddersyet abonnements webshop, som er tilpasset til dine produkter.

Med en skræddersyet abonnemets webshop får du en løsning, som er tilpasset til dig og din abonnementsforretning

Uanset om du skal sælge et eller ti forskellige abonnementer i din webshop, så bygger jeg det op, så det matcher dine ønsker og behov. Jeg lægger stor vægt på at lave et intuitivt og brugervenligt set-up, som gør det let og overskueligt for dine kunder at bestille abonnementet.

Uanset om din abonnementsforretning sælger fysiske- eller virtuelle produkter, får du en automatiseret løsning, hvilket gør det hurtigt og nemt for dig at håndtere dine abonnementsordrer. Skal ordrerne synkroniseres, så pengene trækkes en bestemt dag hver uge eller måned? Intet problem – løsning skræddersyes, så den matcher din virksomhed og abonnementsmodel.

Når din nye webshop er færdig og du er tilfreds med designet og opsætningen, så hjælper jeg dig godt igang indtil du er tryg ved systemet. Derfor modtager du altid en række videoguides, som viser de vigtigste funktioner og selve ordrehåndteringen. Herudover får du altid fri e-mail support de første to uger efter overdragelsen.

Hvorfor er abonnements salg en god løsning?

En abonnements webshop er en yderst effektiv måde til, at sikre en fast indtægt på. Når først hele den digitale løsning er blevet sat op, kører det hele automatisk og alt du skal gøre er, at sende pakkerne ud til kunderne. 

Vi står klar med rådgivning og erfaring, så vi får lavet den mest hensigtmæssige opsætning til din abonnementsforretning. Vi lægger vægt på, at skabe en løsning hvor tilmelding, ændringer, returnering og afmelding sker så let som overhovedet muligt. 

Sådan er processen, med mig som din webudvikler

Hvad får du med en professionel og køreklar abonnements webshop?

Jeg ved at din tid er dyrebar og derfor gør jeg meget ud af at udvikle din nye abonnements webshop, så ordrehåndteringen bliver så let som overhovedet muligt. En abonnementsløsning består af en masse “recurring payments”, idet kundernes betaling sker gentagne gange. Jeg sætter det op, så betalingen sker automatisk, på den måde er du sikret, at kunderne bliver trukket det rette beløb på det ønskede tidspunkt. Har du et fysisk produkt, som skal sendes til kunden, sætter jeg forsendelsen op, så alt du skal gøre er, at udskrive din pakkelabels og sætte dem på pakkerne. 

Uanset hvad dine behov måtte være, skræddersyer jeg webshoppen, så den matcher din abonnementsløsning. Jeg tilbyder blandt andet: