Abonnements webshop

Opbyg en medlemsbaseret online forretning med en komplet køreklar og skræddersyet abonnements webshop, som er tilpasset til din virksomhed og dine produkter.

Uanset om du skal sælge et eller ti forskellige abonnementer i din webshop, så bygger jeg det op, så det matcher dine ønsker og behov. Jeg lægger stor vægt på at lave et intuitivt og brugervenligt set-up, som gør det let og overskueligt for dine kunder at tilmelde sig de ønskede abonnementer. Uanset om din abonnementsforretning sælger fysiske- eller virtuelle produkter, får du en automatiseret løsning, hvilket gør det hurtigt og nemt for dig at håndtere dine abonnementsordrer. Skal ordrerne synkroniseres, så pengene trækkes en bestemt dag hver uge eller måned? Intet problem – løsning skræddersyes, så den matcher din virksomhed og abonnementsmodel.

Når din nye webshop er færdig og du er tilfreds med designet og opsætningen, så hjælper jeg dig godt igang indtil du er tryg ved systemet. I den forbindelse laver jeg også en række videoguides, hvor jeg viser de vigtigste funktioner og selve ordrehåndteringen. Herudover får du altid fri e-mail support de første to uger efter overdragelsen.

Sådan er udviklingsprocessen

webshop
webshop løsning

Hvad får du med en køreklar abonnements webshop?

Jeg ved at din tid er dyrebar og derfor gør jeg meget ud af at udvikle din nye abonnements webshop, så ordrehåndteringen bliver så let som overhovedet muligt. En abonnementsløsning består af en masse “recurring payments”, idet kundernes betaling sker gentagne gange. Jeg sætter det op, så betalingen sker automatisk, på den måde er du sikret, at kunderne bliver trukket det rette beløb på det ønskede tidspunkt. Har du et fysisk produkt, som skal sendes til kunden, sætter jeg forsendelsen op, så alt du skal gøre er, at udskrive pakkelabels og sætte dem på pakkerne. Uanset hvad dine behov måtte være, skræddersyer jeg webshoppen, så den matcher din abonnementsløsning.

Du får blandt andet: