Prisvenlig webshop

abonnements løsning

Med en skræddersyet webshop, får du en komplet og prisvenlig løsning med features tilpasset din forretning og målgruppe.

Jeg udvikler udelukkende skræddersyede webshop løsninger, da man ikke kan forvente et godt resultat med en “basis webshop”. Med en skræddersyet løsning er både opsætning, design og tekniske funktioner nøje tilpasset til din virksomhed. Du får en løsning hvor der er fokus på kunderejsen og den samlede brugeroplevelse. Designet udformes med henblik på at skabe konverteringer og glade kunder. Selvom løsningen er skræddersyet, kan det sagtens klares til en fornuftig pris. 

Få en komplet webshop løsning med alt du skal bruge

Responsivt og skræddersyet design

Designet skræddersyes med udgangspunkt i din virksomhed og med et målrettet fokus på at skabe konverteringer.

Betalingsløsning

Du kan til- og fravælge alle de betalingsløsninger du vil: kreditkort, MobilePay, Apple pay, faktura og mange flere.

Let ordrehåndtering

Du får et brugervenligt system, som gør at den daglige ordrehåndtering forløber let og problemfrit.

Fragtløsning

Vælg de fragtleverandører der passer bedst til din forretning: DAO, GLS, Bring, PostNord og mange flere.

Billig drift

Din nye webshop opsættes i et gratis CMS system. Du får dermed en billig løsning, da dine faste udgifter er minimale. 

Uendelige udvidelsesmuligheder

Har du brug for en abonnements løsning, B2B login eller noget helt tredje? Jeg skræddersyer løsningen, så den matcher dine behov.

100% køreklar ved overdragelse

Når du overtager din webshop er den 100% klar til at modtage ordrer. Du får hjælp til at komme godt igang og blive tryg ved systemet.

Ingen bindinger

Når du overtager din webshop er den 100% klar til at modtage ordrer. Du får hjælp til at komme godt igang og blive tryg ved systemet.

Hvad koster en webshop?

Du kan sagtens få en billig webshop løsning, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og design, Prisen for en skræddersyet webshop løsning ligger typisk mellem 8.000-40.000 kr. alt afhængigt af størrelse og funktioner. Det er ikke den billigste, men ej heller den dyreste pris på markedet. Til gengæld er du garanteret en velfungerende webshop løsning, som skaber flere ordrer og et øget salg. 

Herudover har jeg ingen bindinger og du betaler altså kun et fast engangsbeløb, hvorefter du har 100% ejerskab over webshoppen.