Prisvenlig webshop løsning

Få udviklet en prisvenlig og skræddersyet webshop med alt hvad du skal bruge. Lad mig ordne alt det svære og tekniske, så du nemt og hurtigt kan komme igang med at sælge dine varer online. 

Jeg udvikler udelukkende skræddersyede webshop løsninger, da man ikke kan forvente et godt resultat med en “basis webshop”. Med en skræddersyet løsning er både opsætning, design og tekniske funktioner nøje tilpasset til din virksomhed. Du får en løsning hvor der er fokus på kunderejsen og den samlede brugeroplevelse. Designet udformes med henblik på at skabe konverteringer og glade kunder. Selvom løsningen er skræddersyet, kan det sagtens klares til en fornuftig pris. 

webshop løsning

Få en komplet og prisvenlig webshop løsning med alt du skal bruge

Responsivt og skræddersyet design
Designet skræddersyes med udgangspunkt i din virksomhed og med et målrettet fokus på at skabe konverteringer.

Betalingsløsning
Du kan til- og fravælge alle de betalingsløsninger du vil: kreditkort, Mobilepay, Apple pay, faktura og mange flere.

Let ordrehåndtering
Du får et brugervenligt system, som gør at den daglige ordrehåndtering forløber let og problemfrit.

Fragtløsning
Vælg de fragtleverandører der passer bedst til din forretning: DAO, GLS, Bring, PostNord og mange flere.

Billig drift
Din nye webshop opsættes i et gratis CMS system. Du får dermed en billig løsning, da dine faste udgifter er minimale. 

Uendelige udvidelsesmuligheder
Har du brug for en abonnements løsning, B2B login eller noget helt tredje? Jeg skræddersyer løsningen, så den matcher dine behov.

Markedsføring
Få hjælp til e-mail marketing, opsætning af Facebook pixel, søgemaskineoptimering eller anden markedsføring.

100% køreklar ved overdragelse
Når du overtager din webshop er den 100% klar til at modtage ordrer. Du får hjælp til at komme godt igang og blive tryg ved systemet.

Ingen bindinger
Du betaler et engangsbeløb for løsningen og undgår lange bindinger. Ønsker du hjælp til, at holde webshoppen opdateret, er dette muligt.

webshop opsætning
webudvikler

Hvad koster en webshop?

Du kan sagtens få en billig webshop løsning, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og design, Prisen for en skræddersyet webshop løsning ligger typisk mellem 8.000-40.000 kr. alt afhængigt af størrelse og funktioner. Det er ikke den billigste, men ej heller den dyreste pris på markedet. Til gengæld er du garanteret en velfungerende webshop løsning, som skaber flere ordrer og et øget salg. 

Herudover har jeg ingen bindinger og du betaler altså kun et fast engangsbeløb, hvorefter du har 100% ejerskab over webshoppen.