Cases

Et udpluk af nogle af mine tidligere projekter og nogle søde ord fra mine kunder. 

“Mette har lavet den fineste hjemmeside for mig, endda over flere omgange. Hun fanger altid mine ideer med det samme og har selv en kæmpe forståelse for hvad der er godt. Derudover har hun et godt indblik i hvad der rør sig i nuet, hvilket er meget vigtigt for mig som kunde, da det efterlader en tryg følelse. Jeg vil TIL HVER EN TID anbefale Mette og hendes kreative, gode og fede ideer.”

-Maja Vesti,
VESTIhairstudio

“Jeg henviser altid til Mette, når folk omkring mig efterspørger en dygtig webudvikler. Mette er virkelig talentfuld rent visuelt og så er hun en altid en fornøjelse at arbejde sammen med”

-Christian Bojsen,
Tømrermester

Vi er utroligt tilfredse med vores samarbejde med Mette. Hun havde nogle rigtig gode forslag til vores nye hjemmeside, som vi valgte at gå med. Det har resulteret i at vi nu har en hjemmeside som er lige i skabet og som vi ofte får komplimenter for, af både kunder og samarbejdspartnere. Mette får de varmeste anbefalinger herfra!”

-Nicki Nørtoft og Morten Alsen,
Krone Huse

“Vi er rigtig glade for vores nye hjemmeside, som nu også ser ordentlig ud på mobilen. Mette har fået gjort hjemmesiden, langt mere overskuelig og logisk at navigere rundt i. Hvis du overvejer et samarbejde med Mette, så kan vi kun anbefale dig at gøre det.”

-Hanne G.
Billund Sportsrideklub