AnotherCloset

abonnements løsning
Case

Udvikling af komplet abonnementsløsning til innovativt og bæredygtigt koncept

AnotherCloset er et innovativt medlemsbaseret koncept, som gør op med måden hvorpå vi, som forbrugere køber, bruger og skiller os af med tøj.

AnotherCloset er stiftet af Tina Werborg, som er tøj-aktivist, iværksætter og forfatter. AnotherCloset er et tøj fællesskab, hvor medlemmer for et fast månedligt gebyr kan låne tøj hver måned. Tina havde konceptet og manglede blot en platform til at håndtere medlemmer, betalinger og til at markedsføre konceptet på. Løsningen blev en skræddersyet abonnementsløsning, hvorpå medlemmer let kan tilmelde sig abonnementet med automatisk månedlig betaling. I dag findes AnotherCloset i hele 5 byer fordelt på Jylland og Fyn og målet er, at skabe lokale tøj-klubber over hele landet.

Strategi

Udviklingen af denne medlemsbaserede abonnementsplatform har taget udgangspunkt i AnotherClosets brandidentitet. Målet har været at skabe et sjovt og indbydende udtryk, som samtidigt fremstår professionelt. Herudover er der lagt vægt på, at skabe en brugervenlig platform, som gør det enkelt for nye medlemmer at tilmelde sig abonnementet.

Hjemmeside

Resultatet blev et æstetisk indbydende og sjovt design, som samtidigt formår at kommunikere konceptets vigtige kærneværdier og -budskaber. Designet er lavet responsivt og giver en let og gnidningsfri oplevelse på alle enheder og skærmstørrelser. Der er opsat relevante features, som nyhedsmail, visning af Instagram feed og ikke mindst medlemstilmelding.

Andre cases