Tømrermester Christian Bojsen

Ydelser

Hjemmeside
Tekstforfatning

Case

Redesign af WordPress hjemmeside for Tømrermester Christian Bojsen.

Efter vækst og flere ansatte i forretningen havde Tømrermester Christian Bojsen brug for et redesign af virksomhedens WordPress hjemmeside.

Da Tømrermester Christian Bojsen valgte at gå den selvstændige vej for år tilbage, kontaktede han mig med ønsket om en professionel hjemmeside. Sidenhen er virksomheden vækstet og flere ansatte er kommet til. Hjemmesiden levede derfor ikke længere op til virksomhedens behov og trængte derfor til en opdatering – både i forhold til indhold, tekster, billeder og design. Med udgangspunkt i virksomhedens ekspertiseområder har hjemmesiden fået et stort løft på alle fronter, så den i dag repræsenterer virksomheden på bedste vis.

Strategi

Til dette redesign har målet været at give hjemmesiden et løft, både indholdsmæssigt og visuelt. Det betød nye indholdssider, nye tekster og et helt nyt sitemap. Målet har været at skabe et moderne design, som er med til at fremme virksomheden budskab. 

Hjemmeside

Der er blevet lagt vægt på at skabe et moderne udtryk og en god brugeroplevelse for de besøgende på hjemmesiden. Farve paletten rummer flotte neutrale farver i grå og grønne nuancer, som passer godt til det moderne design. 

Andre cases