Holt Consulting

Case

Logodesign og udvikling af hjemmeside til selvstændig akvakultur rådgiver

Holt Consulting havde brug for både logo og hjemmeside.

Thomas Holt er både rågiver samt byggearkitekt på den internationale scene inden for akvakultur. Til dette projekt har jeg stået for både design af logo og udvikling af hjemmesiden. Hjemmesiden er et informationssite, hvor vi især har lagt vægt på fremvisning af tidligere projekter. Der er lagt vægt på, at skabe et professionelt webdesign med et enkelt og intuitivt sitemap.

Strategi

Til dette projekt har målet været at skabe et professionelt udtryk, som samtidigt refererer til akvakultur branchen. Kunden havde et ønske om et logo i lyseblå nuancer med dråbeformet design. På hjemmesiden havde kunden et ønske om en overskuelig referenceside, hvor de enkelte projekter kunne fremvises.

Logo

Med udgangspunkt i kundens ønsker for logoet, har jeg lavet et logo med et lyseblåt dråbeformet bomærke, med et fiskesymbol indeni. Farvevalget gør, at bomærket står i god kontrast til en mørk, såvel som en lys baggrund. For at give logoet lidt kant har jeg anvendt en kondenseret skrifttype, hvor hele virksomhedsnavnet er skrevet i versaler. 

Hjemmeside

Med henblik på virksomhedens branche og med referencer til logoet, var det kun naturligt at webdesignet blev udformet med udgangspunkt i en blå farve palette. Der er blevet lagt vægt på, at skabe et meget enkelt og intuitivt sitemap. Herudover er der lavet enkelte call-to-actions, som refererer til tidligere projekter.

Andre cases