IFACT

Ydelser

Hjemmeside
Tekstforfatning

Case

Redesign af IFACTS hjemmeside, opført i et nyt CMS system.

Da IFACT blev etableret tilbage i år 2019 byggede virksomheden deres egen hjemmeside i CMS systemet WIX. Med et par år på bagen matchede hverken hjemmeside eller indhold længere virksomheden eller ambitionsniveauet. Målet var derfor at løfte hjemmesiden – både i forhold til design og indhold, så den i højere grad repræsenterer det IFACT er i dag. Det krævede et skift fra WIX til WordPress, nye billeder, nyt design og indhold. Resultatet er blevet en intuitiv hjemmeside med et moderne udtryk, som forbedrer brugeroplevelsen – både på mobil, tablet og pc.

Strategi

Dette redesign har primært handlet om, at give hjemmesiden og det dertilhørende indhold et løft. Der har både været fokus på det visuelle, hjemmesidens tekster og tonen i kommunikationen – alt dette med udgangspunkt i virksomhedens identitet og brandguide. 

Brand

Tilbage i 2019 bar IFACTs tone-of-voice præg af at virksomheden var en ny spiller på markedet, hvorved tonen var “klassens frække dreng”. Efter at have bevist sig i branchen, skulle kommunikationen fremstå mere professionel, dog stadig i rød tråd med virksomhedens identitet. 

Hjemmeside

Til dette redesign var målet ikke at genopfinde den dybe tallerken – det var derimod at skabe et moderne, intuitivt og enkelt webdesign, med udgangspunkt i ‘best practice’ og den gode brugeroplevelse. Farver og fonte var på forhånd defineret i virksomhedens brandguide. Med udgangspunkt i dette, har vi skabt et nutidigt design, hvor besøgende let kan navigere rundt i sidens indhold. Der er desuden udarbejdet flere landingpages, som bruges i virksomhedens markedsføring og af kunderne.

Andre cases