KroneHuse

Case

360° løsning med brandidentitet, logo, hjemmeside og søgemaskineoptimering.

KroneHuse har i de seneste år været i rivende udvikling, hvilket satte nye krav til virksomhedens digitale tilstedeværelse.

KroneHuse har siden deres opstart i 2019 været i stor vækst. I 2019 stod jeg for design af logo og udvikling af virksomhedens første hjemmeside. KroneHuse har sidenhen haft vokseværk på alle fronter, hvorved det var naturligt at hjemmesiden i 2022 skulle optimeres – både i forhold til design og indhold. I forbindelse med redesignet har jeg skabt et moderne, intuitivt og æstetisk webdesign, som stadig imødekommer både branchens og brugernes krav. De grafiske elementer, teksterne og hele virksomhedens tone of voice er udarbejdet med målet om at kommunikere ordentlighed, kvalitet og stor faglig viden. I optimeringsprocessen, har vi også haft fokus på SEO med det formål at generere mere organisk trafik til hjemmesiden.

Strategi

I 2019 udviklede jeg logo og visuel identitet for KroneHuse. Begge dele er skabt med henblik på virksomhedens navn og branche. Målet har været at skabe et letgenkendeligt logo, som fungerer på alle virksomhedens kontaktflader – både de digitale og fysiske. Redesignet af hjemmesiden i 2022 handlede primært om at løfte både design og indhold, så det matcher den virksomhed KroneHuse er i dag. 

Brand

KroneHuses brandidentitet kommunikerer ordentlighed, kvalitet og stor faglig viden. I kombination med ønsket om, at skabe genkendelighed omkring brandet, har vi valgt en stærk rød brandfarve. Logoets bomærke, som symboliserer et hus, kommunikerer tydeligt hvilken branche virksomheden opererer i.

Hjemmeside

På hjemmesiden har vi prioriteret den gode brugeroplevelse, hvilket tydeligt kommer til udtryk, uanset om sitet tilgås fra mobil eller pc. Den gode brugeroplevelse bakkes op, at et stærkt design og en intuitiv indholdsstruktur. Vi har desuden skabt et professionelt case-univers, som i samspil med den øvrige kommunikation støtter op om KroneHuses brandidentitet. Designet, kommunikationen og søgemaskineoptimeringen har bidraget til markant flere kundehenvendelser for KroneHuse.

Andre cases