Orange Fitness

Case

Udvikling af brugervenlig og konverteringsoptimeret hjemmeside for fitness kæde.

Redesign af Orange Fitness' hjemmeside har været med til at forenkle den digitale kunderejse og øge konverteringsraten.

Orange Fitness består af i alt fem fitness centre, som er beliggende i Østjylland og på Fyn. De fem centre er oftest ubemandede, hvorved hjemmesiden spiller en central rolle i at erhverve nye medlemmer. Den nye hjemmeside skulle derfor ikke alene virke visuelt appellerende på målgruppen, den skulle samtidigt formå at skabe hårde konverteringer i form af medlemstilmeldinger via en tilmeldingsformular. Gennem hele designprocessen har det primære mål været at skabe tillid samt et troværdigt afsenderbillede. Resultatet er blevet et intuitivt og autentisk website, som støtter op om den digitale kunderejse. 

 

Strategi

Målet med dette redesign har været at skabe en løsning, som forenkler kunderejsen og genererer flere medlemstilmeldinger via indmeldelsesformularen. For at skabe denne hårde konvertering har det været afgørende at skabe et troværdigt afsenderbillede. Dette redesign har derfor både berørt det visuelle, men også kommunikationen og de kommunikative virkemidler på sitet.

Hjemmeside

Med ønsket om at skabe flere konverteringer, har vi lagt vægt på at skabe tillid mellem kunden og brandet via hjemmesiden. Herudover har vi haft fokus på at forenkle den digitale kunderejse og gøre både medlemsindmeldelse og -udmelde så enkelt som muligt. Ved at skabe gennemsigtighed kan vi opbygge den troværdighed, som er afgørende for at skabe nye medlemstilmeldinger.

Andre cases