Prabbena Vara

Ydelser

Webshop
Tekstforfatning

Case

Udvikling af professionel webshop løsning til iværksætter og designer Prabbena Vara.

Design og udvikling af professionel webshop løsning med fokus på det internationale marked.

Prabbena Vara kontaktede mig med ønsket om, at få en webshop med et setup, som kunne muliggøre salg til flere lande. Ønskerne til designet var et ‘clean look’, som kunne skabe en rød tråd mellem hendes produkter og webshoppen. Herudover havde Prabbena flere ønsker til webshoppens funktioner. Afslutningsvis havde Prabbena også brug for hjælp til tekstforfatning på hjemmesiden. 

Strategi

Til dette projekt er der blevet lavet en webshop med et professionelt setup. Webdesignet er enkelt og lader produkterne være det fremtrædende element. Der er tilføjet enkelte features, som har til formål at forbedre brugeroplevelsen. I tekstforfatningen har der været fokus på storytelling og en professionel fremtoning. 

Webshop

Webshoppen og farvevalget er lavet i rød tråd med Prabbenas designs, så der skabes et ensartet udtryk og univers omkring brandet. Vi har tilføjet enkelte features, herunder størrelsesguide, Instafeed, søgefunktion og brugerlogin. Designet er responsivt, med henblik på at skabe en ensartet brugeroplevelse uanset hvilken enhed sitet tilgås fra. 

Andre cases