Digital marketing

Er målet at få flere kundehenvendelser, aftaler i kalenderen eller at skabe mere salg? Så er organisk søgemaskineoptimering, Google Ads eller SoMe annoncering helt sikkert den rette løsning.

Digital marketing konsulent

Digital marketing der skaber resultater

Der findes et hav af muligheder når vi snakker online markedsføring og her handler det om, at vælge de helt rette medier, så du får mest muligt ud af dit markedsføringsbudet. Du skal finde ud af hvor din målgruppe befinder sig, for det er nemlig her du skal være synlig. Med en strategisk tilgang, kan du hurtigt opnå målbare resultater med din online markedsføring og på den måde skabe vækst og øge omsætningen i din virksomhed.

Digital marketing
tilpasset til din virksomhed

Har du brug for hjælp til, at få udarbejdet en skræddersyet online marketing plan, som matcher dit budget og dine mål?
Først skal vi have styr på hvilke kanaler der er de mest effektive, når det kommer til at skabe salg i din virksomhed. Her er en grundig målgruppeanalyse alfa omega. Når vi har styr på din målgruppe, kan vi hurtigt danne os et overblik over hvilke kanaler der er de rette for dig og din virksomhed. Overordnet set kan kanalerne deles op i 4 områder: Organisk, sociale medier, betalt og e-mail marketing.

Søgemaskineoptimering

At søgemaskineoptimere dit website er en god og langsigtet investering, som også er nødvendig hvis du ønsker, at opnå en god placering i Googles søgeresultater.

SoMe annoncering

Danskerne bruger i gennemsnit 3,5 timer om dagen på Facebook, Instagram og LinkedIn. Derfor er annoncering på disse kanaler også en effektiv markedsføringsstrategi for mange virksomheder.

Google Ads

Google Ads er en populær form for markedsføring, fordi den giver øjeblikkelig trafik til din hjemmeside. Jeg kan hjælpe dig med alt opsætningen og med løbende at holde styr på dine annoncekampagner.

E-mail marketing

Hvis anvendt korrekt, kan e-mail marketing give et rigtigt flot afkast. E-mail marketing er desuden en rigtig god måde, at skabe relationer til dine potentielle kunder, så de på sigt kan blive til betalende kunder.

Webdesign og digital marketing

Har du nogensinde stået inde på en restaurant, hvor der var beskidt over det hele og hvor du blev mødt af en mærkeligt lugt med det samme du trådte ind af døren og så tænkt “Her skal jeg spise”?
Nej, det tænkte jeg nok. På samme måde som dette ville afskrække dig fra at spise på restauranten, kan en dårlig hjemmeside afskrække dine kunder fra, at handle med dig. Derfor er et godt webdesign, det første skridt mod at opnå succes med din digitale marketing.
Jeg har stor erfaring med, at udvikle konverteringsoptimerede hjemmesider, hvor der er indtænkt både design, brugervenlighed, trafik og synlighed.