Email marketing

Email marketing er super effektivt, når det anvendes korrekt. Det kræver at du ved hvem din målgruppe er, så det content du sender ud er relevant. Med en målrettet indsats kan du opnå en rigtig flot afkast med email marketing.

Email marketing

Opnå målbare resultater med email marketing

Email marketing anses ofte som værende en udfordrende markedsføringskanal, men med den rette tilgang og strategi kan du sagtens opnå succes med dine nyhedsbreve. Først og fremmest er det vigtigt, at det content du sender ud er relevant. Herudover kan nyhedsbreve være en god måde, at fortælle om nye produkter, tilbud og andre nyheder til brugere som allerede har vist en interesse for din virksomhed.

Målrettet email marketing

Email marketing er et oplagt valg, når det kommer til at styrke loyaliteten og relationen til dine kunder. Herudover kan email marketing også anvendes til, at skabe en relation til potentielle kunder, som allerede har vist interesse for din virksomhed, da de valgte at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Uanset hvilken målgruppe du forsøger at ramme er det vigtigste, at det content du sender ud skal være relevant og interessant for målgruppen. 

Jeg hjælper dig med, at udvikle relevant og målrettet content, som tager udgangspunkt i din målgruppe og deres interesser. Via Mailchimp systemet designer jeg dine nyhedsbreve, så opsætningen er overskuelig og tekstafsnittene er delt op med gode og relevante underoverskrifter, så læserne let og hurtigt kan danne sig et overblik over indholdet. Jeg tilbyder også rådgivning i, hvordan du selv kan udvikle gode og relevante nyhedsbreve. Jeg kan hjælpe dig med alt fra design, tekstforfatning og opsætningen i Mailchimp, alt efter hvad dine ønsker og behov er. 

Få hjælp til content og tekstforfatning

Er du i tvivl om hvordan du gør dig relevant for dine brugere, så de finder dine nyhedsbreve interessante? Med relevant content, som tager udgangspunkt i dine læsere og deres interesser, kan du styrke kunderelationen- og loyaliteten.

Få hjælp til opsætning og design

Har du brug for hjælp til opsætning af Mailchimp eller til layoutet til dine nyhedsbreve, så de fremstår overskuelige og indbydende? Jeg kan hjælpe dig med at udarbejde færdige nyhedsbreve, som du kan sende direkte ud til dine læsere. Jeg tilbyder også at skræddersy skabeloner, som du let selv kan tilføje indhold til.

Rådgivning

Har du brug for rådgivning i forhold til content, design og nyhedsbreve generelt? Jeg tilbyder rådgivning, så du fremadrettet selv kan udarbejde modtagerorienterede og relevante nyhedsbreve.

Skal vi tage en snak om hvad jeg kan gøre for dig?

Du er altid velkommen til, at kontakte mig til en uforpligtende samtale om dine marketingsmuligheder.