Google Ads annoncering

Få professionel hjælp til effektiv annoncering på alle Googles kanaler med Google Ads annoncer. Søger dine potentielle kunder efter dine produkter på Google? Så er Google Ads annoncer måske den rette løsning for dig.

Betal for at blive vist på Googles platforme

Med Google Ads har du mulighed for, at få dine annoncer vist på Googles platforme, herunder: Google, Youtube, Gmail og Adsense. Når du anvender Google Ads annoncering betaler du et beløb, hver gang en bruger klikker på din annonce (også kaldet PPC – “pay per click”). PPC er en effektiv måde at ramme potentielle kunder på, fordi du ved hjælp af kundesegmentering, kan målrette dine annoncer mod specifikke brugere eller målgruppesegmenter.

Er Google Ads den rette løsning for din virksomhed?

I dag kommer over 90% af alle søgninger på nettet, fra Googles søgemaskine. Det betyder altså, at der er et kæmpe annonceringspotentiale, såfremt du sælger produkter, som brugerne søger efter på Google. Er du i tvivl om hvorvidt potentielle kunder søger efter de produkter du sælger, kan en søgeordsanalyse være en god idé. En søgeordsanalyse giver dig et indblik i søgeordsvolumen på de søgeord, du forestiller dig, at din målgruppe bruger til at lede efter dig og dine produkter. 

Søgeordsanalyse

Jeg starter med en søgeordsanalyse, så vi finder de søgeord som potentielle kunder bruger når de skal finde din virksomhed og produkter.

Remarketing

Ofte er remarketing en god idé, så dine annoncer bliver vist for tidligere besøgende på din hjemmeside. På den måde sikrer du, at de besøgende ikke glemmer din virksomhed.

Planlægning og overvågning

Få hjælp til planlægningen af din kampagne og dit budget. Jeg hjælper dig ligeledes med overvågning af dine annoncer, så vi sikrer at du får et optimalt resultat.

Skal jeg hjælpe dig med Google Ads?

Beskriv kort dine ønsker og udfordringer og jeg vender tilbage med en potentialevurdering for din virksomhed.