Grafisk design

Det visuelle spiller en stor rolle i forhold til det udtryk og den kommunikation du ønsker, at anvende på din hjemmeside, dit trykte materiale eller på de sociale medier. 

logo design

Logo design

Er din virksomhed nyetableret og mangler du et nyt logo? Eller trænger dit nuværende logo blot til en opdatering? Et godt logo skal være unikt, let genkendeligt og stemme overens med din virksomheds identitet og værdier. Herudover tager jeg selvfølgelig højde for dine ønsker – skal det være simpelt eller mere iøjenfaldende? Skal det være moderne, klassisk eller noget helt trejde? Når jeg designer logoer, er det med tilfredshedsgaranti – det vil sige, at jeg designer og korrigerer indtil du er 100% tilfreds med resultatet.

Prisen for et logo inkl. visuel identitet ligger typisk mellem 3.000-5.000 kr.

Visuel identitet

Din virksomheds visuelle identitet kan bedst beskrives som den røde tråd, der kendetegner og går igen gennem hele virksomhedens visuelle udtryk. Dette er med til at garantere et ens udtryk og en ensformig kommunikation i virksomhedens identitet, markedsføring og branding. Det kan ofte være svært, at holde sig til denne visuelle identitet og derfor kan en designmanual være et godt hjælpemiddel. Her får du nemlig en klar og tydelig oversigt over anvendelsen af skrifttyper, farver, whitespace, logo og design. På den måde vil de der beskæftiger sig med virksomhedens visuelle identitet hurtigt og let kunne danne sig et overblik over denne – både til internt og eksternt brug. 

visuel identitet
hundefoder label design

Grafisk design til print

Har du brug for grafisk design til print, som eksempelvis PDF’er, e-bøger, labels, visitkort eller noget helt andet?

Jeg designer altid med målgruppen for øje, så det visuelle sprog og den grafiske opsætning virker tiltalende på modtageren. Samtidigt gør jeg meget ud af at gøre kommunikationen klar og tydelig – den overordnede komposition skal fremhæve de vigtigste elementer, mens de mindre vigtige skal nedtones. 

Andet grafisk design

Har du brug for hjælp til udvikling af grafisk materiale?
Jeg har stor erfaring med billederedigering, samt udvikling af grafisk materiale til både web og print. Din virksomheds visuelle fremtoning er vigtig, da den er med til, at sørge for at dine kunder husker dig bedre. De grafiske elementer kan også støtte op om den kommunikation, som du bruger til, at fange og bibeholde dine kunders interesse. Kontakt mig endelig hvis du har en forespørgsel eller du ønsker, at få et uforpligtende tilbud på grafisk design.