Grafisk design
Har du brug for hjælp til udvikling af logo, din visuelle identitet eller andet grafisk design? Det visuelle spiller en stor rolle i forhold til det udtryk og den kommunikation du ønsker, at anvende på din hjemmeside eller de sociale medier.

Logo udvikling

Jeg designer logoer, som er tilpasset til din virksomhed. Et godt logo skal være unikt, let genkendeligt og stemme overens med din virksomheds identitet og værdier. Herudover tager jeg selvfølgelig højde for dine ønsker – skal det være simpelt eller mere iøjenfaldende? Skal det være moderne, klassisk eller noget helt trejde? Når jeg designer logoer, er det med tilfredshedsgaranti – det vil sige, at jeg designer og korrigerer indtil du er 100% tilfreds, uden at det koster ekstra.

Styrk dit brand med en stærk visuel identitet

Visuel identitet

Din virksomheds visuelle identitet kan bedst beskrives som den røde tråd, der kendetegner og går igen igennem hele virksomheden visuelle udtryk. Dette er med til at garantere et ens udtryk og en ensformig kommunikation, i virksomhedens grafiske identitet, markedsføring og branding. Det kan ofte være svært, at holde sig til denne visuelle identitet og derfor kan en designmanual være et godt virkemiddel. Her får du nemlig en klar og tydelig oversigt over anvendelsen af skrifttyper, farver, whitespace, logo og design. På denne måde vil de der beskæftiger sig med virksomhedens visuelle identitet hurtigt og let kunne danne sig et overblik over denne – både internt og eksternt. 

Andet grafisk design

Har du brug for hjælp til udvikling af grafisk materiale? Jeg har stor erfaring med billederedigering samt udvikling af grafisk materiale til både digital brug og print.. Din virksomheds visuelle fremtoning er vigtig, da den er med til, at sørge for at dine kunder husker dig bedre. De grafiske elementer kan også støtte op om den kommunikation, som du bruger til, at fange og bibeholde dine kunders interesse. Som man siger, et billede siger mere end 1000 ord. Kontakt mig endelig hvis du har en forespørgsel eller du ønsker, at få et uforpligtende tilbud på grafisk design.