Inno web – digitalt bureau
Webdesign, seo & grafisk design

mail@inno-web.dk

Webdesign - Hjemmesider der gør
besøgende til kunder

Med mig som din webdesigner er du garanteret kvalitets løsninger, som altid lever op til de nyeste standarder – både i forhold til design og funktionalitet.

Webdesign

Det første skridt..

Du er ved at tage en stor beslutning – du skal have lavet din hjemmeside. Det kan være en proces som tager meget af din tid, dine ressourcer -og penge. At overlade dette til de forkerte kan resultere i en tabt investering og et færdigt resultat, som ikke lever op til dine forventninger. Vælger du mig som din webdesigner, garanterer jeg dig 100% fokus på dig og din virksomhed. Jeg er drevet af passionen for, at udvikle gennemtænkte webløsninger som er unikt tilpasset til dig og dine ønsker. Jeg hjælper dig med de store beslutninger, igennem hele processen, fra start til slut. Jeg brænder for webdesign og jeg forsøger altid at udvikle mig og følge med i de seneste trends. Dette garanterer dig en hjemmeside, der kører problemfrit og som følger tidens trends og standarder.

Webdesign leveret som aftalt..

Jeg ved hvor vigtig din tid er for dig og at du helt sikkert har mange bolde i luften i din virksomhed. Derfor ved jeg også hvor vigtigt, det er at du kan stole på mig som din webdesigner. Jeg tror på kvalitet og værdi. Jeg leverer det aftalte til den aftalte tid og du kan derfor roligt overlade webudviklingen til mig og bruge din tid til det, du er god til.
Webdesign frisør hjemmeside
“Mette har lavet den fineste hjemmeside for mig, endda over flere omgange. Hun fanger altid mine ideer med det samme og har selv en kæmpe forståelse for hvad der er godt. Derudover har hun et godt indblik i hvad der rør sig i nuet, hvilket er meget vigtigt for mig som kunde, da det efterlader en tryg følelse. Jeg vil TIL HVER EN TID anbefale Mette og hendes kreative, gode og fede ideer.”

Hvordan er processen?

Nedenfor kan du se hvordan processen forløber, lige fra afklaring til opsætning.
Du får altid en realistisk vurdering af leveringstiden på din nye hjemmeside, så den er færdig til aftalt tid.

Afklaring

Hvad skal din nye hjemmeside kunne? Hvad er målet med hjemmesiden? Hvad er dine tanker i forhold til design? Dette er blot nogle af de områder vi skal have afklaret inden selve designprocessen påbegyndes.
webdesign

Indhold

Har du brug for hjælp til tekster, call-to-actions og udvikling af grafisk materiale til hjemmesiden? Jeg hjælper dig med at finde de helt rette grafiske virkemidler, som skaber værdi og passer til din virksomheds identitet.

DESIGN

Efter vi har fået dine ønsker for den nye hjemmeside på plads, designer jeg et 100% funktionelt udkast, hvortil du kan komme med rettelser. Jeg designer indtil du er 100% tilfreds og sørger selvfølgelig for, at hjemmesiden er responsiv, så den ser ordentligt ud på alle skærmstørrelser.
webdesign wordpress

Test

Når du har godkendt designet, tester jeg det hele igennem, så vi er helt sikre på, at din nye hjemmeside er helt køreklar når du overtager den!
webdesign hjemmeside design

Overdragelse

Når alt er godkendt og testet, flytter jeg hjemmesiden over til dit eget domæne og den er nu 100% køreklar! Du får selvfølgelig videoguides på hvordan WordPress systemet virker, hvis du ikke har kendskab til systemet.
webdesign responsiv hjemmeside

Er du træt af tomme løfter og deadlines som ikke overholdes?​

Igennem mig får du ikke bare en webdesigner som brænder for faget, men også en samarbejdspartner som du kan regne med!
  • Undgå bureau-ræset og at blive kastet rundt mellem forskellige medarbejdere - du taler kun med mig igennem hele forløbet
  • Med mig som din webdesigner, er det slut med halvhjertede løsninger - jeg designer indtil du er tilfreds!
responsivt webdesign

Voetmann24

Komplet ny hjemmeside i WordPress

webudvikling hjemmeside

Billund Sportsrideklub

Webdesign

wordpress hjemmeside design

Krone Huse

Logo udvikling og ny hjemmeside

webdesign firma

Christian Bojsen

Ny hjemmeside i WordPress

hjemmeside design

Vesti hairstudio

Hjemmeside design

webbureau

AH Resources

Logo udvikling og one-page website

Kunne du tænke dig at se flere kundecases?

Se cases med webdesign, webshop opsætning og grafisk design.