Nyhedsbreve

Med rette forståelse for målgruppen og med en målrettet indsats, kan du via dine nyhedsbreve opnå et rigtig flot afkast.

Nyhedsbreve der virker

Mange firmaer benytter sig i dag af nyhedsbreve som et led i deres markedsføring, men føler ikke at de får nok ud af det. Dette er en typisk problemstilling, hvis man ikke gør brug af en strategisk tilgang og en målrettet indsats. Nøglen til at opnå succes med dine nyhedsbreve ligger i godt og relevant indhold.

E-mail marketing er den billigste form for markedsføring du kan anvende og
samtidigt kan det give et rigtig flot afkast, hvis anvendt korrekt

For at få succes med dine nyhedsbreve, er godt, relevant og anderledes indhold nøglen til succes. Dine kunder modtager hver dag mange e-mails fra forskellige firmaer og det er her du skal skille dig ud med en anderledes og fangende overskrift. Får du dine kunder til at åbne dine e-mails får du en god åbningsrate, og det er første skridt til succes når man snakker e-mail marketing. Via virkemidler som content marketing, storytelling og anderledes relevant indhold kan jeg hjælpe dig med, at skabe de gode nyhedsmail eller e-mail kampagner, som skaber interesse hos dine potentielle kunder.

Opsætning

Opsætning Jeg tilbyder hjælp til opsætning af dit nyhedsbrev i Mailchimp. Når du bruger Mailchimp til dine nyhedsbreve, har du mulighed for indsigt i hvem og hvor mange der læser dine nyhedsbreve, hvilke af dine nyhedsmails der bliver åbnet af flest, hvilket tidspunkt folk læser dit nyhedsbrev på. Alt dette er vigtig information som du også kan gøre gavn af andre steder i din markedsføring.​

Design, tekster og skabeloner

Jeg kan hjælpe dig med, at designe dine nyhedsbreve så de stemmer overens med din hjemmesides grafiske udtryk. Jeg tilbyder også, at lave færdige nyhedsbreve, hvor du både får design og tekstforfatning. Du kan også vælge at få udviklet en skræddersyet skabelon, hvor du let selv kan indsætte tekst og billeder fremadrettet.

E-mail kampagner

E-mail kampagner kan bruges i mange sammenhænge og kan målrettes til specifikke segmenter af din målgruppe. Du kan vælge at få en månedlig kampagne plan som er specielt tilpasset til din virksomhed. Med rette planlægning ift. layout, design, tekster, formål m.m. udvikler jeg gennemtænkte e-mail kampagner, som kan styrke kendskabet til din virksomhed, øge konverteringsraten eller skabe mere salg. ​