Online markedsføring

Søgemaskineoptimering, annoncering på sociale medier og nyhedsbreve

Boost din digitale tilstedeværelse med online markedsføring

Udnyt dine muligheder og få succes online! Jeg har stor erfaring med online markedsføring og kan hjælpe dig med, at nå ud til mange flere via SEO, SoMe annoncering, content marketing og nyhedsbreve. 

Hvilken markedsføringsform er den rette for din virksomhed?

Du skal fange din målgruppe der hvor de er – med godt og relevant content! Det kan være svært at skabe overblik over hvilken form for markedsføring der vil skabe mest værdi for din virksomhed. Der er i dag så mange muligheder når det kommer til markedsføring online. Jeg analyserer din virksomhed og målgruppe, så vi finder de rette fokusområder, som vil skabe mest værdi for din virksomhed.

Ligeledes skal vi kigge på hvad det er du ønsker at opnå med din markedsføring. Vil du øge kendskabet til dit brand eller booste dit salg?

SEO

Få din hjemmeside søgemaskineoptimeret og bliv rangeret højere i Google - og andre søgemaskiners søgeresultater. At få din hjemmeside søgemaskineoptimeret øger din synlighed og er en god langsigtet investering for din online markedsføring. Jeg starter med, at lave en analyse og udfra disse resultater optimerer jeg din hjemmeside.

Annoncering på sociale medier

Med annoncering på de sociale medier, som Facebook og Instagram kan du ramme din målgruppe lige der hvor de befinder sig. Annoncering på de sociale medier kan være super effektivt, når det bruges korrekt. Hos Inno web kan du få hjælp til dine annoncer og opslag, samt rådgivning til hvordan du får mest muligt ud af din tilstedeværelse på Facebook og/eller Instagram.​

E-mail marketing

Nyhedsbreve kan indeholde alt fra tilbud, info om nyheder til content marketing, som skaber værdi for dine kunder. Jeg hjælper dig med, at skabe godt content, som har værdi for modtageren. Godt content kan skabe mersalg og skabe en loyalitetsfølelse hos dine modtagere. ​