Priser for webshops og hjemmesider

abonnements løsning

Du kan altid få en fast pris på opgaven, hvis du skal have udviklet en hjemmeside eller webshop - på den måde undgår du at budgettet løber løbsk. Du har også mulighed for at købe et klippekort til mindre opgaver.

Prisen på en professionel hjemmeside varierer meget og afhænger i høj grad af størrelsen og dine krav til de tekniske funktioner. For at kunne give dig en fast pris skal jeg først kende dine ønsker og behov. Størstedelen af de hjemmesider jeg laver koster mellem 7.000 – 50.000 kr. ex. moms.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet WordPress hjemmeside, så kontakt mig endelig via mail@inno-web.dk eller +45 60 19 40 54. Jeg er hurtig på tasterne og garanterer et svar indenfor 24 timer.

Ligesom prisen på en hjemmeside varierer meget, gør prisen på en webshop det samme. Her spiller elementer som produktantal, funktioner og design en stor rolle i forhold til prisen. Alle de webshops jeg udvikler er 100% klar til at modtage ordrer ved overdragelse. Prisen ligger typisk mellem 10.000 – 80.000 kr. ex. moms.

Timepris og klippekort

Klippekort kan være en rigtig god løsning, hvis du allerede på forhånd ved, at du skal have løbende hjælp til opdatering af din hjemmeside eller markedsføring. Jo flere timer du køber, jo billigere timepris får du. Alle klip er pr. påbegyndt kvarter. Skal du blot bruge hjælp en time eller to, har jeg en fast timepris på 800 kr. ex moms. Du vil altid kunne få et estimeret tidsforbrug inden opgaven påbegyndes, så du kan holde dig indenfor dit budget.

* Tillæg for akutte opgaver: 200% for faste kunder og 250% for ikke-faste kunder.

30 timers klippekort

kr.18.000,-ex. moms
120 klip af 15 min.
Spar 25%
600 kr./t ex. moms

20 timers klippekort

kr.13.600,-ex. moms
80 klip af 15 min.
Spar 15%
680 kr./t ex. moms

10 timers klippekort

kr.7.595,-ex. moms
40 klip af 15 min.
Spar 5%
760 kr./t ex. moms

Ofte stillede spørgsmål omkring priser

Bliver jeg bundet i et abonnement eller andet?
Når du vælger mig som din webudvikler, betaler du kun et engangsbeløb for selve udviklingen af hjemmesiden. Herefter er der ingen bindinger eller andet med småt. Du har dog altid mulighed for at tilkøbe en supportaftale, så jeg står for at holde din hjemmeside/webshop teknisk opdateret. På supportaftalen er der selvfølgelig heller ingen binding. Du kan læse mere her.

Ejer jeg selv hjemmesiden/webshoppen?
Når din nye hjemmeside er flyttet til dit eget domæne og du har betalt for den, har du selv 100% ejerskab over den.

Hvad koster en hjemmeside i drift årligt? 
Nedenfor kan du se hvad et typisk informationssite uden betalingsløsning koster årligt. Priserne er ex. moms. For at din hjemmeside kan fungere skal du have et domæne og et webhotel. Domænet er den www-adresse brugerne indtaster for, at komme ind på din hjemmeside. Et .dk domæne koster ca. 50 kr. om året.
Dernæst skal du have et webhotel, som egentligt bare er “plads” til de filer din hjemmeside består af. Du kan få et godt webhotel fra ca. 450 kr. om året. Skal du have en webshop vil der oftest være lidt højere udgifter forbundet med den, da du også skal have en betalingsløsning tilknyttet til shoppen. Betalingsløsningen koster typisk mellem 0-200 kr. i måneden og prisen afhænger af hvilken løsning du vælger og hvor mange ordrer du forventer at modtage månedligt.