Skarpe priser for webudvikling, design og markedsføring

Du kan altid få en fast pris på en skræddersyet hjemmeside eller webshop – på den måde undgår du at budgettet løber løbsk. Du har også mulighed for at købe klippekort til løbende brug.

Hvad koster en professionel hjemmeside med et skræddersyet design?

Prisen på en professionel hjemmeside varierer meget og afhænger i høj grad af størrelsen og dine krav til de tekniske funktioner. For at kunne give dig en fast pris skal jeg først kende dine ønsker og behov.

Størstedelen af de hjemmesider jeg laver koster mellem 5.000 – 30.000 kr. ex. moms.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet WordPress hjemmeside, så kontakt mig endelig via mail@inno-web.dk eller +45 60 19 40 54. Jeg er hurtig på tasterne og garanterer et svar indenfor 24 timer.

Hvad koster en professionel og køreklar webshop?

Ligesom prisen på en hjemmeside varierer meget, gør prisen på en webshop det samme. Her spiller elementer som produktantal, funktioner og design en stor rolle i forhold til prisen. 

Alle webshops jeg laver er 100% køreklar ved overdragelse og prisen lægger typisk mellem 8.500 – 35.000 kr. ex. moms.

Timepris og klippekort

Klippekort kan være en rigtig god løsning, hvis du allerede på forhånd ved, at du skal have løbende hjælp til opdatering af din hjemmeside eller markedsføring. Jo flere timer du køber, jo billigere timepris får du. Alle klip er pr. påbegyndt kvarter. Skal du blot bruge hjælp en time eller to, har jeg en fast timepris på 800 kr. ex moms. 
Du vil altid kunne få et estimeret tidsforbrug inden opgaven påbegyndes, så du kan holde dig indenfor dit budget.

30 timers klippekort

kr.18.000,-ex. moms
120 klip af 15 min.
Spar 25%
600 kr./t ex. moms

20 timers klippekort

kr.13.600,-ex. moms
80 klip af 15 min.
Spar 15%
680 kr./t ex. moms

10 timers klippekort

kr.7.595,-ex. moms
40 klip af 15 min.
Spar 5%
760 kr./t ex. moms
Ofte stillede spørgsmål omkring priser

Når du får mig til at lave din hjemmeside/webshop betaler du kun et engangsbeløb for selve udvikling. Herefter er der ingen bindinger eller andet med småt. 

Du har dog altid mulighed for at tilkøbe en supportaftale, så jeg står for at holde din hjemmeside/webshop teknisk opdateret. På supportaftalen er der selvfølgelig heller ingen binding. Du kan læse mere her.

Du ejer selvfølgelig selv hjemmesiden/webshoppen.

Nedenfor kan du se hvad et typisk informationssite uden betalingsløsning koster årligt. Priserne er ex. moms.

For at din hjemmeside kan fungere skal du have et domæne og et webhotel. Domænet er den www-adresse brugerne indtaster for, at komme ind på din hjemmeside. Et .dk domæne koster ca. 50 kr. om året.

Dernæst skal du have et webhotel, som egentligt bare er “plads” til de filer din hjemmeside består af. Du kan få et godt webhotel fra ca. 450 kr. om året.

Pas på med “gode” tilbud på hjemmesider og webshops

Der findes et hav af bureauer som tilbyder billige hjemmesider/webshops. I stedet tjener de deres penge på driften, som hurtigt kan koste dig 10.000-20.000 kr. om året. Samtidigt har de ofte en rigtig lang opsigelsesperiode og når du endelig er fri, risikerer du at du ikke længere har adgang til hjemmesiden/webshoppen. Det der virker som en god og billig løsning, kan altså hurtigt komme til at koste dig dyrt. Vælg derfor altid dit bureau eller din webudvikler med omhu. 
Tjek altid om du bindes i lange drifts-abonnementer og vær sikker på, at du selv har 100% ejerskab over hjemmesiden/webshoppen.

Som webdesigner lægger jeg stort vægt på, at du er tilfreds med samarbejdet og resultatet. Derfor binder jeg dig heller ikke på hænder og fødder med lange bindinger og andet med småt. Mit prisniveau er ikke det laveste på markedet og ej heller det dyreste. Jeg vil til gengæld garantere dig en gennemarbejdet løsning, hvor der også er taget højde for brugervenlighed og konverteringsoptimering. Du får med andre ord, stor værdi for dine penge og en samarbejdspartner, som du kan regne med.