Hjemmeside

abonnements løsning

Din hjemmeside er en altafgørende faktor når vi taler potentielle kunder - dermed også vækst og salg. Med en moderne og responsiv hjemmeside, kan du øge din konverteringsrate næsten øjeblikkeligt.

Din hjemmeside er ofte det sted potentielle kunder søger information om din virksomhed, inden de beslutter sig for om de vil købe dine varer eller ydelser. Det er derfor vigtigt at den fremstår både professionel og troværdig. Jeg hjælper både store og små virksomheder med, at skabe et stærkt fundament for deres digitale tilstedeværelse. Jeg laver udelukkende skræddersyede løsninger, som er baseret på den enkelte virksomhed og dennes målgruppe.

Jeg har en bred forståelse for den digitale verden, da jeg er uddannet indenfor både webudvikling og marketing. Dette giver mig en enestående mulighed for, at indtænke salg og konverteringsoptimering når jeg udvikler din nye hjemmeside. Når jeg designer hjemmesider er det altid med afsæt i den enkelte virksomhed og dennes målgruppe. Et godt webdesign skal nemlig både vise virksomhedens personlighed og værdier, og så skal kommunikationen henvende sig til målgruppen og skabe tillid. Alle disse elementer sørger jeg for, at der er styr på når du vælger mig som din webdesigner.

Processen

Planlægning

Alt godt starter med en samtale. Jeg lytter til dine ønsker og mål, alt imens jeg lærer din forretning bedre at kende. Jeg laver research på dine konkurrenter og fastlægger en strategi for hvordan du kan skille dig ud og stå stærkere overfor din målgruppe. Du kommer med dine visuelle ønsker og funktionsmæssige krav. Hvis du har brug for hjælp til tekstforfatning og fotografering, planlægger vi også denne del. 

Design & udvikling

Baseret på din fortælling, dine ønsker og dine forretningsmæssige mål for hjemmesiden, kommer jeg med et skræddersyet udkast til dit nye webdesign. Når jeg designer er det ikke blot med øje for det visuelle, men i ligeså høj grad med fokus på at skabe salg og kundehenvendelser. Når du har haft mulighed for at gennemgå designet, vender du retur med din feedback og dine ønsker til ændringer. Jeg giver dig altid ærlig rådgivning og udfordrer dig gerne på dine ønsker, så du får mest muligt ud af din nye hjemmeside.

Levering

Når du er glad og tilfreds med designet, skal det hele testes. Jeg tester både design og funktioner på forskellige skræmstørrelser og i forskellige browsere. Herefter flytter jeg hjemmesiden til dit eget domæne og vi er nu klar til at byde besøgende velkommen. Heldigvis stopper samarbejdet sjældent her. Mange af mine kunder vælger efterfølgende, at få hjælp til vedligeholdelse af hjemmesiden eller til at lave andre digitale og visuelle lækkerier, som PDF’er, print og emballage, landingpages eller andet grafisk design. 

Få en fremtidssikret og brugervenlig hjemmeside-løsning med WordPress

WordPress er i dag det mest anvendte open source CMS system i hele verden og det er ikke uden grund. Det er det oplagte valg, når du skal have en ny hjemmeside, da det giver uendelige muligheder i forhold til design, funktioner og udvidelser. Foruden de mange udbygningsmuligheder, er CMS systemet meget brugervenligt, hvilket letter den daglige drift af hjemmesiden. 
Selve WordPress systemet er desuden gratis at anvende, og du slipper derfor for faste månedlige udgifter. Herudover er systemet SEO-venligt, hvilket giver dig et godt udgangspunkt for, at opnå gode organiske placeringer i Googles søgeresultater.

WordPress er en fremtidssikret løsning, som hele tiden opdateres og forbedres, så du altid er up-to-date når det kommer til sikkerhed og nye trends indenfor webudvikling og -design

Det siger mine kunder

“Fantastisk god service. Vi havde fået lavet en ny hjemmeside hos et større firma med et langsomt og utilfredsstillende resultat. Hos Mette fik vi en langt bedre hjemmeside. Stort engagement, og hurtig målrettet arbejde gjorde os super glade for det gode resultat. Det bedste vi har gjort for vores firma.”

– Kim Larsen, Indehaver, Orange Fitness

“Vi er så glade for at have valgt Mette og føler hun er en del af teamet. Hun har både hjulpet os med opsætningen af vores webshop og designet vores logo og vare labels. Top professionel og dygtig. Lytter til vores ønsker, men kommer også selv med gode indspark. Hurtig og super service minded betjening.”

– Jens og Anne, Indehavere, GrønHund

Hvad koster en professionel hjemmeside?

De hjemmesider jeg laver, udvikles med henblik på at øge omsætningen i din virksomhed. Målet er kort sagt, at konvertere de besøgende, der kommer ind på din hjemmeside til betalende kunder. Derfor tilbyder jeg heller ikke template hjemmesider, men udelukkende skræddersyede løsninger, som er tilpasset til din virksomhed og målgruppe.

Mine priser for en professionel WordPress hjemmeside ligger mellem 5.000-30.000 kr. alt afhængig af størrelse og funktioner. Når du køber en hjemmeside hos mig, ejer du den 100% selv. Du betaler et engangsbeløb for løsningen og efterfølgende er der ingen omkostninger til abonnementer eller andre bindinger. Du kan selvfølgelig tilkøbe andre ydelser, som søgemaskineoptimering eller service- og sikkerhedspakker.