Få en professionel og skræddersyet hjemmeside

Kom foran dine konkurrenter med en skræddersyet hjemmeside,
som skaber kundehenvendelser og salg. 

Nå dine mål med en professionel hjemmeside
Din hjemmeside er ofte det sted potentielle kunder søger information om din virksomhed, inden de beslutter sig for om de vil købe dine varer eller ydelser. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside fremstår professionel og troværdig. Webdesign er en altafgørende faktor når vi taler potentielle kunder – dermed også vækst og salg. En moderne, mobiloptimeret og æstetisk behagelig hjemmeside vil kunne øge din konverteringsrate næsten øjeblikkeligt og det er derfor også en god investering for din virksomhed. Jeg går altid fuld fokuseret ind i et projekt og kan desuden garantere dig:

Tillid og faglig stolthed

Jeg ved at tilfredse kunder er den bedste reference og du er derfor altid garanteret kvalitet og værdi for pengene.​

Tilfredshedsgaranti

Jeg har tilfredshedsgaranti og designer derfor indtil du er 100% tilfreds med din nye hjemmeside.

Unikt skræddersyet design

Ikke to virksomheder er ens og derfor tilbyder jeg kun skræddersyede løsninger, som er unikt tilpasset til den enkelte virksomhed.

Kundehenvendelser

Du får en hjemmeside, som er udviklet med henblik på at generere salg og skaffe nye kunder.

Ingen lange bindinger

Med mig som din webdesigner er der ingen hokus pokus. Jeg leverer det aftale og har ingen lange bindinger.

Hjælp og support

Du har altid mulighed for, at spørge om hjælp eller support - også efter projektet er blevet afsluttet.

Jeg mener at tilfredse kunder er den bedste reference

Er du træt af tomme løfter og løsninger som ikke lever op til dine forventinger?

Med mig får du ikke bare en webdesigner som brænder for faget, men også en samarbejdspartner som du kan regne med. Jeg lever af tilfredse kunder og derfor er din succes, også min succes. Jeg går altid helhjertet ind i et samarbejde, så du trygt og roligt kan overlade den digitale del til mig. Med mig som din webdesigner er du garanteret at få en professionel hjemmeside, som skaber salg og kundehenvendelser.

Med mig som din webdesigner, har du en på teamet der er ligeså engageret i din succes, som du selv er

Jeg har en bred forståelse for den digitale verden, da jeg er uddannet indenfor både webudvikling og marketing. Dette giver mig en enestående mulighed for, at indtænke salg og konverteringsoptimering når jeg udvikler din nye hjemmeside. Når jeg designer hjemmesider er det altid med afsæt i den enkelte virksomhed og dennes målgruppe. Et godt webdesign skal nemlig både vise virksomhedens personlighed og værdier, og så skal kommunikationen henvende sig til målgruppen og skabe tillid. Alle disse elementer sørger jeg for, at der er styr på når du vælger mig som din webdesigner.

Ingen påtvungne abonnementsløsninger eller andet med småt

Du undgår lange bindingsperioder eller andet skrevet med småt.

Webdesign med tilfredshedsgaranti

Jeg designer indtil du er tilfreds med resultatet.

Ingen sælgere der lover mere end de kan holde

Du snakker med én person fra start til slut - nemlig mig. Dermed undgår du tomme løfter fra salgsmedarbejdere, som lover mere end de kan holde.

Fordelene ved en WordPress hjemmeside

WordPress er i dag det mest anvendte open source CMS system i hele verden og det er ikke uden grund. WordPress er det oplagte valg, når du skal have en ny hjemmeside, fordi det giver uendelige muligheder i forhold til design, funktioner og udvidelser. Foruden de mange udbygningsmuligheder er WordPress et meget brugervenligt CMS system, som letter den daglige drift af hjemmesiden. 

Sikkert og nemt at anvende for både dig og dine kunder

Selve WordPress CMS systemet er gratis og oveni købet SEO-venligt

Du får ubegrænsede muligheder for specialfunktioner i form af plugins

Hvad koster en professionel hjemmeside?

De hjemmesider jeg udvikler, laves med henblik på at øge omsætningen i din virksomhed. Målet er kort sagt, at konvertere de besøgende, der kommer ind på din hjemmeside til betalende kunder. Derfor tilbyder jeg heller ikke template hjemmesider, men udelukkende skræddersyede løsninger, som er tilpasset til din virksomhed og målgruppe. Mine priser for en professionel WordPress hjemmeside ligger mellem 5.000-30.000 kr. alt afhængig af størrelse og funktioner. 

Når du køber en hjemmeside hos mig, ejer du den 100% selv. Du betaler et engangsbeløb for løsningen og efterfølgende er der ingen omkostninger til abonnementer eller andre bindinger. Du kan selvfølgelig tilkøbe andre ydelser, som søgemaskineoptimering eller service- og sikkerhedspakker.