Profil –  Inno web

Engageret digital ninja, der lever for at skabe gennemførte digitale løsninger! Herudover brænder jeg for, at hjælpe andre virksomheder og ildsjæle med at opnå succes online.

“Jeg brænder for det jeg laver – nemlig at skabe gennemførte digitale løsninger, som hjælper mine kunder med at opnå succes online.”

Mit navn er som sagt Mette Gier Larsen og jeg er webdesigneren bag Inno web. Jeg er bosat i Grindsted (Jylland), men servicerer selvfølgelig kunder fra hele landet. Jeg har arbejdet professionelt med webudvikling og design i de sidste 6 år. Herudover er jeg uddannet indenfor webudvikling og digital marketing. Jeg har derfor en enestående mulighed for, at udvikle handlings- og modtagerorienterede hjemmesider, som skaber konverteringer. Et godt design skal nemlig ikke bare være æstetisk pænt at se på – der skal også være en strategisk tanke bag.

Min ekspertise omhandler udvikling af hjemmesider og webshops i WordPress og dette er en af mine helt store passioner. Som freelance webdesigner har jeg friheden til, at designe fra hjertet og muligheden for, at bruge den tid det kræver, at føre et projekt helt i mål. Dette er med til, at garantere dig et 100% gennemarbejdet website, som selvfølgelig er unikt tilpasset til dig og dine behov.

Hos mig handler det nemlig ikke bare om, at få produceret som mange hjemmesider som muligt, men om at skabe gennemtænkte digitale løsninger, som skaber værdi for både dig og dine kunder.

Når du vælger mig som din webdesigner er du garanteret

Et ærligt og dedikeret samarbejde

Jeg sætter en stor ære i god service og det betyder, at du kan regne med mig - jeg leverer det aftalte til tiden.

100% tilfredshedsgaranti

Med mig som din webdesigner har du tilfredshedsgaranti - det betyder at jeg designer indtil du er tilfreds.

Webdesign der virker

Min passion og nysgerrighed for den digitale verden gør, at jeg altid er up-to-date med de nyeste trends, både i forhold til design og det tekniske.

Skal vi tage en snak om dit projekt?

Uanset om du har brug for en helt ny hjemmeside eller blot ønsker, at få optimeret din nuværende, så er du altid velkommen til, at kontakte mig for en uforpligtende samtale.