Inno web – digitalt bureau
Webdesign, seo & grafisk design

mail@inno-web.dk

freelance webdesigner
“Ikke alene brænder jeg for webdesign, som freelance webdesigner er jeg også afhængig af at levere varen – hver eneste gang.”

Mit navn er Mette Gier Larsen og jeg er webdesigneren bag Inno web. Jeg er bosat i Grindsted (Jylland), men servicerer selvfølgelig kunder fra hele landet. Jeg har arbejdet professionelt med webudvikling -og design i de sidste 6 år. Herudover er jeg uddannet indenfor webudvikling og digital marketing. Jeg har derfor en enestående mulighed for, at skabe hjemmesider som guider de besøgende igennem købsflowet og på den måde skaber konverteringer. Et godt design skal nemlig ikke bare være æstetisk pænt at se på – der skal også være en strategisk tanke bag.

Min ekspertise omhandler udvikling af hjemmesider og webshops i WordPress og dette er en af mine helt store passioner. Som freelance webdesigner har jeg friheden til, at designe fra hjertet og muligheden for, at bruge den tid det kræver, at føre et projekt helt i mål. Dette er med til, at garantere dig et 100% gennemarbejdet website, som selvfølgelig er unikt tilpasset til dig og dine behov.

Hos mig handler det nemlig ikke bare om, at få produceret som mange hjemmesider som muligt, men om at skabe gennemtænkte digitale løsninger, som skaber værdi for både dig og dine kunder.

Med mig som din webdesigner er du garanteret

Et ærligt og dedikeret samarbejde

Jeg sætter en stor ære i god service og det betyder, at du kan regne med mig - jeg leverer det aftalte til tiden.

100% tilfredshedsgaranti

Med mig som din webdesigner har du 100% tilfredshedsgaranti - dvs. at jeg designer indtil du er tilfreds

Webdesign der virker

Jeg sørger for hele tiden at være up to date med de nyeste trends, både i forhold til design og det tekniske.

Skal jeg give dig et bud på dit digitale projekt?

Se også mine tidligere kundecases og hør hvad kunderne har at sige.