Din engagerede webudvikler 

Mit navn er Mette Gier Larsen – en engageret digital ninja, der lever for at skabe gennemførte digitale løsninger! Herudover brænder jeg for, at hjælpe andre virksomheder og ildsjæle med at opnå succes online. 

“Jeg brænder for det jeg laver – nemlig at skabe gennemførte digitale løsninger, som hjælper mine kunder med at opnå succes online.”

Mit navn er som tidligere nævnt Mette Gier Larsen og jeg er webdesigneren bag Inno web. Jeg er bosat i Vejle (Jylland), men servicerer selvfølgelig kunder fra hele landet. Jeg har arbejdet professionelt med webudvikling og design i de sidste 8 år. Herudover er jeg uddannet indenfor webudvikling og digital marketing. Jeg har derfor en enestående mulighed for, at udvikle handlings- og modtagerorienterede hjemmesider, som skaber konverteringer. Et godt design skal nemlig ikke bare være æstetisk pænt at se på – der skal også være en strategisk tanke bag.

Min ekspertise omhandler udvikling af hjemmesider og webshops i WordPress og dette er en af mine helt store passioner. Som freelance webdesigner har jeg friheden til, at designe fra hjertet og muligheden for, at bruge den tid det kræver, at føre et projekt helt i mål. Dette er med til, at garantere dig et 100% gennemarbejdet website, som selvfølgelig er unikt tilpasset til dig og dine behov.

Hos mig handler det nemlig ikke bare om, at få produceret så mange hjemmesider som muligt, men om at skabe gennemtænkte digitale løsninger, som skaber værdi for både dig og dine kunder.

Når du vælger mig som din webdesigner er du garanteret

Et ærligt og dedikeret samarbejde

Jeg sætter en stor ære i god service og det betyder, at du kan regne med mig - jeg leverer det aftalte til tiden.

100% tilfredshedsgaranti

Med mig som din webdesigner har du tilfredshedsgaranti - jeg designer derfor indtil du er tilfreds med resultatet.

Webdesign der virker

Min passion og nysgerrighed for den digitale verden gør, at jeg altid er up-to-date med de nyeste trends, både i forhold til design og det tekniske.

Personlig service og kompetent rådgivning

Når du vælger mig som din webdesigner, er det altid mig du taler med fra start til slut. Du undgår dermed tomt salgssnak og løfter der ikke kan overholdes. Jeg sidder altid klar ved telefonen og tasterne hvis du har brug for hjælp eller sparring.

Jeg ved også at det ofte kan virke uoverskueligt, at skulle have ny hjemmeside eller webshop. Jeg hjælper dig trygt i gennem processen, uanset om du gerne vil have fingeren med i de fleste beslutninger eller om du helst vil overlade det hele til mig. Jeg kommer altid med min ærlige feedback på dine ønsker og idéer, så du får god og kompetent rådgivning.