Profil

abonnements løsning

Jeg er en digital ninja, der lever for at skabe gennemførte digitale løsninger. Herudover brænder jeg for, at hjælpe virksomheder, solo-selvstændige og andre ildsjæle med at opnå succes online. 

mette gier larsen

Mit navn er Mette Gier Larsen og jeg er webdesigneren bag Inno web. Jeg er bosat i Vejle (Jylland), men servicerer selvfølgelig kunder fra hele landet. Jeg har arbejdet professionelt med webudvikling og design i de sidste 8 år. Herudover er jeg uddannet indenfor webudvikling og digital marketing. Jeg har derfor en enestående mulighed for, at udvikle handlings- og modtagerorienterede hjemmesider, som skaber konverteringer. Et godt design skal nemlig ikke bare være æstetisk pænt at se på – der skal også være en strategisk tanke bag.

Min ekspertise omhandler udvikling af hjemmesider og webshops i WordPress og dette er en af mine helt store passioner. Som freelance webdesigner har jeg friheden til, at designe fra hjertet og muligheden for, at bruge den tid det kræver, at føre et projekt helt i mål. Dette er med til, at garantere dig et 100% gennemarbejdet website, som selvfølgelig er unikt tilpasset til dig og dine behov. Hos mig handler det nemlig ikke bare om, at få produceret så mange hjemmesider som muligt, men om at skabe gennemtænkte digitale løsninger, som skaber værdi for både dig og dine kunder.

I et samarbejde med mig er du garanteret

Et ærligt og dedikeret samarbejde

Jeg sætter en ære i at levere en god service, hvilket også betyder, at du kan regne med mig – jeg leverer det aftalte til tiden.

100% tilfredshedsgaranti

Med mig som din webdesigner har du tilfredshedsgaranti – jeg designer derfor indtil du er tilfreds med resultatet.

Webdesign der virker

Min nysgerrighed for den digitale verden motiverer mig til altid, at være opdateret med de nyeste trends, både i forhold til design og det tekniske.

Personlig service og kompetent rådgivning

Når du vælger mig som din webdesigner, er det altid mig du taler med fra start til slut. Du undgår dermed salgsgas og tomme løfter, fra salgsmedarbejdere, der ikke har fuld kendskab til det de sælger. Jeg sidder altid klar ved telefonen og tasterne hvis du har brug for hjælp eller sparring.

Jeg ved også at det hele kan virke uoverskueligt, når du skal have en ny hjemmeside eller webshop. Jeg hjælper dig trygt i gennem processen, uanset om du gerne vil have fingeren med i de fleste beslutninger eller om du helst vil overlade det hele til mig. Jeg kommer altid med min ærlige feedback på dine ønsker og idéer, så du overvejer alle muligheder inden du træffer de endelige beslutninger.