SEO

abonnements løsning

Vil du gerne være mere synlig overfor din målgruppe, få mere trafik og flere kunder? Med en målrettet SEO indsats kan du blive vist i dine kunders søgninger i Googles organiske søgeresultater.

Søgemaskineoptimering er en yderst omfattende disciplin, da Google har over 200 faktorer de ranker din hjemmeside ud fra i søgeresultaterne og samtidigt ændrer disse faktorer sig hele tiden. Det er derfor meget vigtigt, at din hjemmeside er optimeret, hvis du skal gøre dig nogen forhåbninger om, at blive vist på side 1 i Googles søgeresultater.

Før selve optimeringen af hjemmesiden begynder, starter jeg med, at lave en søgeordsanalyse og ud fra denne en SEO strategi. Med en strategisk og gennemtænkt tilgang er der større mulighed for, at blive rangeret højere i søgeresultaterne. Dette giver ligeledes større mulighed for, at blive eksponeret for potentielle kunder og dermed øge konverteringensraten.

Opstart med søgeordsanalyse
Inden selve optimeringen begynder laver jeg en grundig søgeordsanalyse, så jeg finder frem til de helt rigtige søgeord for dit website. Overordnet set findes der tre niveauer for søgeord. Niveau 1 kan eksempelvis være “Tøj”. På niveau 2 uddybes der lidt til f.eks. “Dametøj” og sidst på niveau 3 specificeres der yderlige til “Adidas dametøj”. Oftest er det en god idé, at benytte flest søgeord fra niveau 3, da der generelt set er mindre konkurrence på disse søgeord og dermed øges din chance for en topplacering i søgeresultaterne.​

Søgemaskineoptimerede tekster
Indholdet på din hjemmeside er en en vigtig faktor når det kommer til SEO. Derfor skal dit indhold være originalt, godt formuleret, tilpasset til dine søgeord og af en vis længde. Herudover skal der bl.a. også tages højde for alt-tekster på dine billeder, URL strukturen, skriftstørrelse, overskrifter, title tag og meta beskrivelser.

Hastighedsoptimering
I dag tager det gennemsnitligt dine kunder ca. 3 sekunder og beslutte om de vil blive på din hjemmeside eller ej. Det betyder, at hvis din hjemmeside loader for langsomt, så har du tabt en potentiel kunde allerede inden de har set din hjemmeside og indholdet derpå. Hastigheden er derfor også en vigtig faktor når vi taler SEO.
For store billeder eller rodet programmering, samt opsætning er nogle af de elementer der kan være med til at sænke hastigheden på en hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at der er taget hånd om dette.

Linkanalyser og linkbuilding
Linkbuilding består overordnet set af 3 former for links: Interne links, eksterne links og backlinks. Interne links er de links der er internt på din hjemmeside, som guider brugeren rundt på sitet. Eksterne links, er links som går fra din hjemmeside til andre eksterne hjemmesider. Backlinks er når en ekstern hjemmeside har et link til din hjemmeside. Linkbuilding er endnu en vigtig faktor når det kommer til søgemaskineoptimering og jeg sørger derfor for, at kigge på både den interne og eksterne del når jeg optimerer din hjemmeside. ​