Webbureau Kolding

Inno web er dit lokale webbureau nær Kolding. Med mig som din webdesigner har du en professionel og engageret digital samarbejdsparter til, at sikre din virksomheds succes online.

Din webdesigner nær Kolding

Mit navn er Mette Gier Larsen og jeg arbejder som webdesigner og marketingkonsulent. Jeg er bosat i Grindsted nær Kolding og jeg har derfor mulighed for, at komme forbi din virksomhed i Kolding eller omegn. Jeg er uddannet indenfor webudvikling og digital marketing og jeg har dermed en god kombination af digitale kompetencer. Når jeg designer hjemmesider og webshops har jeg ikke kun fokus på, at skabe et flot design. Jeg skræddersyer hjemmesiderne, så de er tilpasset til den enkelte virksomhed og dennes målgruppe. Min unikke kombination af digitale kompetencer giver mig desuden mulighed for, at skabe hjemmesider hvor der også er fokus på, at skabe konverteringer i form af salg og kundehenvendelser. Kontakt mig og lad os tage en snak om hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed.

Webbureau Kolding

WordPress hjemmesider

Til dig der drømmer om en professionel og skræddersyet hjemmeside

WooCommerce webshops​

Sælg dine varer i en professionel og brugervenlig WooCommerce webshop​

Hjælp til WordPress hjemmesider​

Når du har brug for hjælp til, at løse et problem på din nuværende WordPress hjemmeside

Konverteringsoptimering

Ønsker du flere kundehenvendelser eller at skabe mere salg igennem din hjemmeside eller webshop? ​

Digital marketing​

Vil du gerne opnå mere trafik og øget synlighed? Så er SEO, Google Ads og SoMe annoncering er blot nogle af mulighederne​

Tidligere cases med webdesign for kunder

Få en professionel hjemmeside eller webshop

Vil du også have en hjemmeside der skaber salg og kundehenvendelser? Så kontakt mig i dag, så tager vi en snak om hvad jeg kan gøre for din virksomhed.