Sælg dine produkter online med en skræddersyet webshop løsning

Få en komplet og professionel webshop, som er unikt tilpasset til dig og dine behov. Med en WooCommerce webshop løsning får du et fleksibelt og brugervenligt system, hvor du let selv kan håndtere den daglige drift.

Få en professionel webshop løsning, som skaber salg og vækst

WooCommerce er et webshopmodul til WordPress, som fungerer som en komplet webshop løsning. Med WooCommerce får du et bruger- og SEO venligt system, med uendelige muligheder i forhold til design og funktioner. Systemet er let at navigere rundt i og er derfor meget populært blandt webshop-ejere. Det er super let, at opsætte fragt -og betalingsløsninger. Herudover findes der et utal af plugins, som gør det lettere for dig, at håndtere dine ordrer i det daglige. WooCommerce systemet er desuden gratis, at benytte, hvilket gør det til en attraktiv løsning for alle størrelser af virksomheder.

Med en skræddersyet webshop får du blandt andet:

Med mig som din webshop udvikler er du garanteret:

Salgsorienteret webshop

Du får en webshop løsning, som er skræddersyet til dig og din virksomhed og som er konverteringsoptimeret med henblik på, at skabe salg.

Altid leveret som aftalt

Du taler kun med mig igennem hele processen og du undgår derfor tomme løfter fra salgsmedarbejdere. Jeg sætter en ære i at levere det aftalte - og til tiden.

En 100% Køreklar shop

Jeg sørger for at alt lige fra design, back-end samt fragt- og betalingssystem er opsat korrekt. Din nye webshop er derfor 100% klar til, at modtage ordrer når du overtager den.

Få en løsning der er tilpasset til din virksomhed

Din webshop skal give dine besøgende en tryg fornemmelse, så de har lyst til at handle med dig. Derfor er det altafgørende at din webshop fremstår professionel og troværdig. Når du lader mig stå for udviklingen af din webshop, har jeg tanke for netop det. Du får derfor en velovervejet og sammenhængende løsning, som er skræddersyet til din målgruppe og virksomhed.

Uanset om du har brug for en simpel webshop med enkelte produkter eller en mere kompleks løsning, så står jeg klar til at hjælpe dig i mål. Jeg udvikler alt fra webshops med enkelte produkter til komplekse abonnement webshops. Fælles for alle løsninger er, at de er unikt udviklet med henblik på din virksomheds nuværende situation og med et skarpt fokus på at skabe salg.

Tag endelig kontakt til mig hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på en ny professionel webshop løsning.

Sådan er processen

Jeg tror på at tilfredse kunder er den bedste reference!

Redesign af webshop

Jeg får rigtig mange henvendelser fra virksomheder, som ønsker at få redesignet deres webshop. Når jeg redesigner en webshop tager jeg altid udgangspunkt i, at optimere designet og brugeroplevelsen ud fra best practice og med udgangspunkt i den enkelte virksomhed.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på din nye webshop?

Ring eller send mig en besked med en kort beskrivelse af dine ønsker og behov.
Du kan også prøve prisberegneren – det tager kun 2 minutter og så får du et prisestimat på dit projekt.