Styrk dit online salg med en skræddersyet webshop løsning 

Få en fuldkommen køreklar og professionel webshop, som er unikt tilpasset til dig og dine behov. Med en WooCommerce webshop løsning får du et fleksibelt og brugervenligt system, hvor du let selv kan håndtere den daglige drift.

Få en skræddersyet webshop løsning, som er 100% køreklar ved overdragelse

Interesserer du dig heller ikke for, alt det tekniske bag en webshop? Så lad mig stå for den del. Med mig som din webudvikler får du en løsning, som er 100% klar til at tage imod ordrer når du overtager den. Jeg skræddersyer en løsning, som passer til din målgruppe og dine behov.

Med din nye webshop vil dine kunder kunne bestille dine varer og betale online med betalingskort og/eller Mobilepay. Herefter kan du let og hurtigt udskrive pakkelabels, så du kan få sendt varerne afsted til dine kunder.

Når webshoppen er køreklar hjælper jeg dig sikkert og trygt gennem opstartsfasen, så du ved præcis hvordan du håndterer dine ordrer og får sendt varerne afsted til dine kunder.

WooCommerce er et webshopmodul til WordPress, som fungerer som en komplet webshop løsning. Med WooCommerce får du et bruger- og SEO venligt system, med uendelige muligheder i forhold til design og funktioner. Systemet er let at navigere rundt i og er derfor meget populært blandt webshop-ejere. Det er super let, at opsætte fragt -og betalingsløsninger. Herudover findes der et utal af plugins, som gør det lettere for dig, at håndtere dine ordrer i det daglige. WooCommerce systemet er desuden gratis at benytte, hvilket gør det til en attraktiv løsning for alle størrelser af virksomheder.

Med en skræddersyet
webshop får du blandt andet

Med mig som din webshop udvikler er du garanteret

Salgsorienteret webshop

Du får en webshop løsning, som er skræddersyet til din virksomhed og som er konverteringsoptimeret med henblik på, at skabe salg.

Altid leveret som aftalt

Du taler kun med mig gennem hele processen og du undgår derfor tomme løfter fra salgsmedarbejdere. Jeg sætter en ære i at levere det aftalte, til den aftale tid.

En 100% køreklar shop

Jeg sørger for at alt lige fra design, back-end samt fragt- og betalingssystem er opsat korrekt. Din nye webshop er derfor 100% klar til, at modtage ordrer når du overtager den.

Hjælp til at komme godt fra start

Det er vigtigt for mig, at du får en god og tryg start med din nye webshop. Derfor laver jeg altid en række videoguides, som viser hvordan du håndterer nye ordrer fra start til slut.

To ugers fri support på mail

Selvom WooCommerce systemet er meget brugervenligt, kan der altid opstå spørgsmål i opstartsfasen. Derfor får du altid to ugers fri mailsupport sammen med din nye webshop.

Mulighed for udvidelser

Når din virksomhed vokser, kan der opstå nye behov. I WooCommerce systemet er mulighederne uendelige og vi kan derfor altid udvide funktionerne på din webshop i takt med at behovet opstår.

Få en løsning der er tilpasset til din virksomhed

Din webshop skal give dine besøgende en tryg fornemmelse, så de har lyst til at handle med dig. Derfor er det altafgørende at den fremstår professionel og troværdig. Når du lader mig stå for udviklingen af din webshop, har jeg tanke for lige  netop det. Du får derfor en velovervejet og sammenhængende løsning, som er skræddersyet til din målgruppe og virksomhed.

Uanset om du har brug for en simpel webshop med enkelte produkter eller en mere kompleks løsning, så står jeg klar til at hjælpe dig godt i mål. Jeg udvikler alt fra webshops med enkelte produkter til komplekse abonnement webshops. Fælles for alle løsninger er, at de er unikt udviklet med henblik på din virksomheds nuværende situation og med et skarpt fokus på at skabe salg.

Tag endelig kontakt til mig hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på en ny professionel webshop løsning.

Sådan er processen

Jeg mener at tilfredse kunder er den bedste reference

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på din nye webshop?

Ring eller send mig en besked med en kort beskrivelse af dine ønsker og behov.
Du kan også prøve prisberegneren – det tager kun 2 minutter og så får du et prisestimat på dit projekt.