Webshop

abonnements løsning

Øg dit online salg og skab vækst med en skræddersyet webshop løsning. Få en fuldkommen køreklar og professionel webshop, som er unikt tilpasset til dig og dine behov.

Med mig som din webudvikler får du en skræddersyet webshop løsning, som er 100% klar til at modtage ordrer ved overdragelse. Med en WooCommerce webshop får du et fleksibelt og brugervenligt system, hvor du let selv kan håndtere den daglige drift. Du behøver altså ikke en stor teknisk forståelse – jeg hjælper dig sikkert og trygt igennem opstartsfasen. Jeg udvikler desuden altid løsningen, så den passer til din virksomhed og målgruppe.

Processen

Planlægning

Vi starter med en indledende samtale, hvor jeg lytter til dine ønsker og mål for din nye webshop. Jeg laver herefter research på dine konkurrenter og fastlægger en strategi for hvordan du kan stå stærkere overfor din målgruppe og skille dig ud fra internetmængden. Du kommer med dine ønsker til designet og de funktionsmæssige krav for webshoppen. Jeg udfordrer dig gerne i denne proces, så du kender dine muligheder, inden du træffer de endelige beslutninger. Hvis du har brug for hjælp til tekstforfatning, fotografering eller grafisk design planlægger vi også denne del. 

Design & udvikling

Baseret på din virksomhed, dine ønsker og dine forretningsmæssige mål for webshoppen, kommer jeg med et udkast til det nye design. Når jeg designer er det ikke blot med øje for det visuelle, men i ligeså høj grad med fokus på at skabe konverteringer og salg i din shop.

Levering

Når designet er flyttet til dit eget domæne, skal det hele testes. Jeg tester de forskellige funktioner i webshoppen og laver testordrer, så vi sikrer, at du får en smooth start, når de første kundeordrer tikker ind. Jeg laver herefter en række videoguides til dig, hvor jeg step for step, viser processen for ordrehåndtering, oprettelse af nye produkter m.m. 

Med en skræddersyet WooCommerce webshop løsning får du

Når jeg designer webshoppen tager jeg udgangspunkt i din virksomhed og målet om, at skabe et moderne og intuitivt design, hvor dine kunder let kan navigere rundt og gennemføre køb.

Med en skræddersyet WooCommerce webshop løsning får du et brugervenligt system, som letter den daglige arbejdsgang. Med WooCommerce systemet får du bl.a.: automatisk lagerstyring, mulighed for opsætning af flere betalings- og fragtsystemer, let oprettelse af nye produkter, høj sikkerhed for dig og dine brugere samt mulighed for rabatkoder, nyhedsbreve og meget mere.

Herudover får du altid hjælp til opstartsfasen, hvor jeg laver videoguides for hvordan du håndterer ordrer og opretter nye produkter.