Inno web – digitalt bureau
Webdesign, seo & grafisk design

mail@inno-web.dk

Komplet webshop løsning med design og opsætning

Ønsker du også at gøre flere af dine besøgende til kunder? Med en brugervenlig og professionel webshop vil du kunne forbedre din konverteringsrate næsten øjeblikkeligt.

Komplet webshop løsning med WooCommerce webshop modul

WooCommerce er et webshopmodul til WordPress, som fungerer som en komplet webshop løsning. Med WooCommerce får du et bruger -og SEO venligt system, med uendelige muligheder ift. design og funktioner. Systemet er let at navigere rundt i og er derfor meget populært blandt webshop-ejere. Det er super let, at opsætte fragt -og betalingsløsninger. Herudover findes der et utal af plugins, som gør det lettere for dig, at håndtere dine ordrer i det daglige. Vigtigst af alt er det gratis, at benytte WooCommerce systemet, hvilket gør det til et attraktivt system for alle størrelser virksomheder.

webshop løsning

Det får du blandt andet med WooCommerce

  • SEO venligt system
  • Let ordrehåndtering i brugervenligt CMS system
  • Mulighed for opsætning af flere betalings -og fragtsystemer
  • Skræddersyet og mobiloptimeret design
  • Opret let nye produkter samt lagerstyring
  • Høj sikkerhed for dig og dine kunder
  • Mulighed for rabatkoder, nyhedsbreve og meget mere

Hvorfor skal du vælge at få udviklet din WooCommerce shop hos mig?

Salgsorienteret webshop

Hos mig får du ikke bare et design, som er tilpasset unikt til dig og din virksomhed - du får også en webshop, som er udviklet med øje for, at skabe salg.

Altid leveret som aftalt

Du taler kun med mig gennem hele processen og du undgår derfor tomme løfter fra forskellige medarbejdere. Jeg sætter en ære i at levere det aftalte til tiden.

Køreklar ved overdragelse

Jeg sørger for alt lige fra design, opsætning af back-end, fragt og betaling. Din nye webshop er derfor 100% klar til at modtage ordrer ved overdragelsen.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din webshop?

Da jeg kun udvikler skræddersyede løsninger, har jeg ikke en fast prisliste. Mine priser for en webshop løsning ligger typisk imellem 12.000-25.000 kr. og afhænger af hvad webshoppen skal kunne. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud, så jeg hurtigt kan fastlægge en pris der matcher dine behov.