Webshop

Brugervenlige webshops til online salg, sat op i WooCommerce eller Shopify

Få en professionel opsat webshop

Den digitale udvikling brager fremad og flere og flere køber online. At sælge sine varer online og ikke kun i en fysisk butik, kan for alvor skabe vækst og højere tal på bundlinjen. Med en webshop, har du nemlig mulighed for, at sælge globalt og dermed får du en meget større målgruppe. 

En professionelt opsat webshop, skal give et troværdigt afsenderbillede, så potentielle kunder er trygge ved at handle med dig. Herudover skal designet være brugervenligt og købsflowet forløbe så let som muligt. Har du brug for hjælp til etablering eller re-design af din webshop, så kontakt mig endelig! 

WooCommerce webshop

WooCommerce er et webshopmodul til WordPress. Med WooCommerce får du et brugervenligt system, med uendelige muligheder ift. design og funktionalitet. Systemet er let at navigere rundt i og er derfor meget populært blandt webshop-ejere.

Shopify webshop

Ligesom WooCommerce er Shopify super brugervenligt og let at navigere rundt i. Med Shopify har du også det hele samlet et sted og du kan hurtigt danne dig et overblik over ting som: konverteringsrate, gennemsnitsordre beløb, afvisningsprocent osv. 

Opsætning og design

Valg af platform, opsætning og design er blot nogle af de faktorer som er afgørende for shoppens succes. Designet skal være brugervenligt og guide den besøgende igennem købsprocessen. Er du i tvivl om hvilken platform der er den rette for dig - så kontakt mig endelig, så finder vi den helt rette løsning til dig.

Få et tilbud på din nye webshop

Da jeg kun udvikler skræddersyede løsninger, har jeg ikke en fast prisliste.
Mine priser for en webshop løsning ligger typisk imellem 12.000-25.000 kr. og afhænger af hvad webshoppen skal kunne.
Kontakt mig for et uforpligtende tilbud, så jeg hurtigt kan fastlægge en pris der matcher dine behov.