WordPress hjemmeside

abonnements løsning

Overvejer du at få lavet en professionel WordPress hjemmeside til din virksomhed? Jeg udvikler skræddersyede hjemmeside løsninger, med fokus på at konvertere dine besøgende til kunder.

Ønsker du en professionel og brugervenlig hjemmeside? Så er en professionel udviklet WordPress hjemmeside uden tvivl det rette valg. WordPress er i dag det mest udbredte CMS system og faktisk er omkring 30% af alle de hjemmesider der findes i dag, WordPress hjemmesider. Dette er også en af grundende til, at lige netop WordPress er et fornuftigt valg. Du får nemlig uendelige muligheder i forhold til design og funktioner, hvilket giver dig et rigtig godt udgangspunkt. Selvom WordPress systemet er brugervenligt og enkelt at anvende, er det oftest en rigtig god idé at overlade selve udviklings- og designdelen til en professionel og erfaren udvikler. I dag skal en hjemmeside nemlig være meget mere end blot et digitalt visitkort og det er her jeg kommer ind i billedet.

Hvad er WordPress?

WordPress er det man kalder et CMS system – det er kort sagt et system, som kan vise og styre din hjemmeside og indholdet derpå. WordPress er ikke bare et CMS system, men også det mest populære globalt set. Det er et enormt fleksibelt system, hvor stort set alt er muligt. Dette er en stor fordel for dig, da du ikke vil løbe ind i begrænsninger i takt med at din virksomhed vokser. Det er f.eks. muligt, at udvide med webshop, abonnementssalg og meget andet hvis du en dag ønsker det. Du kan også give dine kunder mulighed for, at tilmelde sig dit nyhedsbrev eller tilgå indholdet på forskellige sprog – mulighederne er uendelige.

Hvad er fordelene ved en WordPress hjemmeside?

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge WordPress til din nye hjemmeside. Først og fremmest, er det som tidligere nævnt, det mest anvendte CMS system i verden – og det er ikke uden grund. WordPress systemet er kendt for, at være brugervenligt og let at anvende – selv for brugere uden store IT kundskaber. Herudover er selve systemet gratis at anvende og du skal derfor ikke betale store summer hver måned for at bruge det, modsat mange andre hjemmeside systemer.
Med en hjemmeside opsat i WordPress har du også et godt og solidt udgangspunkt når det kommer til sikkerheden. Der findes desuden flere gode plugins, som kan bidrage til at højne sikkerheden på din hjemmeside yderligere. I WordPress kan din hjemmeside opsættes på et hav af forskellige måder og dette giver altså også en stor designfrihed. På den måde kan du få en skræddersyet løsning, med et design, som er nøjagtigt tilpasset til dine ønsker. I dag kommer dine besøgende fra mange andre typer enheder end blot pc’en. Det er derfor vigtigt at din hjemmeside også fungerer på mobil og tablet. Med en god opsætning i WordPress, får dine besøgende en god oplevelse uanset hvilket enhed de besøger din hjemmesidefra.

Få udviklet din nye hjemmeside af en dedikeret WordPress ekspert

Skal din virksomhed bruge en ny professionel hjemmeside? Med mig som din WordPress udvikler, er du garanteret en engageret digital samarbejdspartner, som kender systemet fuldt ud. Jeg brænder for, at udvikle professionelle hjemmesider og på den måde hjælpe andre virksomheder med at opnå succes online. Jeg udvikler kun skræddersyede hjemmesider – hvilket også er din garanti for, at hjemmesidens stil, udtryk og æstetik stemmer overens med det budskab, din virksomhed ønsker at sende.

Tillid og faglig stolthed

Jeg ved at tilfredse kunder er den bedste reference og du er derfor altid garanteret kvalitet og værdi for pengene, samt et godt og engageret samarbejde.

Fokus på konverteringer

Jeg designer altid med fokus på din virksomheds målgruppe og med salg for øje. På den måde bliver konverteringsoptimeringen en intuitiv del af designet.

En skræddersyet løsning

Jeg bygger alle hjemmesider op fra bunden og du får derfor en skræddersyet løsning, som matcher dine ønsker og behov – både når det kommer til design og tekniske funktioner.